Toyota Corolla Cross -maastoauto vahvisti Yhdistyneelle kuningaskunnalle vuonna 2022


Toyota oli yksi maastoautojen maailmassa alkuperäisellä RAV4: llä. Mutta yritys uskoo silti, että sillä on aukkoja kokoonpanossaan – ja se täyttää merkittävän tämän uuden mallin, Corolla Crossin kanssa.
Corolla-risti on suunniteltu istumaan Toyota-alueen C-HR-rinnalla, vaikka jokaisella ajoneuvolla on oma erillinen lähestymistapa. C-HR on aina keskittynyt enemmän tyyliin kuin suoraa käytännöllisyyttä, kun taas Corolla Crossin pystysuorampi asenne ja käytännöllinen muoto heijastavat sen sijaintia täysimittaisena perheen maastoautona-kilpailijana Nissan Qashqai ja VW Tiguanin kaltaisille.

Uusi Toyota Corolla Cross 2022 Review

Se on 4,46 metriä pitkä – joten pari senttimetriä pidempi kuin Nissan – mutta Toyota -akseliväli on hiukan lyhyempi, 2,64 metriä. Auto perustuu samaan TNGA-arkkitehtuuriin, joka tukee kaikkia moderneja toyotta, mukaan lukien sekä C-HR että suurempi RAV4.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Corolla Cross on ollut myynnissä muilla alueilla jonkin aikaa, vaihtelevilla voimansiirtoilla, mutta eurooppalaisia ​​spec-autoja tarjotaan vain viimeisimmän, viidennen sukupolven Toyota-hybridijärjestelmän kanssa. Vakiomuodossa se käyttää 2,0 litran moottoria ja litium-ioni-akkua sekä 111 hevosvoiman etuosaan asennetun sähkömoottorin kokonaisjärjestelmän tuotantoa varten 198 hevosvoimaa. Se riittää ottamaan Corolla-ristin 0–62 mph 8,1 sekunnissa.
22

Auto on saatavana myös nelivetolaitteella taka -akselin toisen sähkömoottorin ansiosta – vaikka tämä kokoonpano ei tuota enempää kokonaistehoa, koska bensiinimoottorin lähtö säädetään vastaavasti.
Toyota väittää, että hybridi -asennuksen viimeisin inkarnaatio – joka on ajoissa otettu käyttöön C -HR: llä ja RAV4: llä – tarjoaa voimakkaamman vääntömomentin ja suuremman sähkötehon, samalla kun se ei vaaranna polttoainetehokkuutta. Toyota sanoo, että Corolla-risti on ”sopeutunut eurooppalaiseen makuun” ja korostaa säätöjä, mukaan lukien erilainen etusäletys, sekä uusien ajovalojen ja häntävalot. Sisällä on 12,3 tuuman täysin digitaalinen instrumenttiryhmä, joka on ainutlaatuinen eurooppalaisille malleille, samoin kuin 10,5 tuuman viihdejärjestelmä, joka Toyotalle voi hyväksyä ilmassa olevat päivitykset tarjoamalla pilviviivat ja kaukosäädinominaisuudet .

Corolla-risti tulee myyntiin Euroopassa vuoden 2022 jälkipuoliskolla. Hinnoittelussa ei ole vielä sanaa, mutta odotamme sen olevan C-HR: n ja suuremman RAV4: n välillä, ja lähtöhahmo on noin 29 000 puntaa .
Mitä uuden Toyota Corolla Crossin on voitettava? Katso luettelo parhaimmista maastoautoista, jotka ovat nyt myynnissä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *