Citroen New C3 Pieni maastoauto, joka paljastettiin kehitysmarkkinoille


Citroen on paljastanut uuden maastoautojen inspiroiman superminin, jonka mukaan se toivoo olevan auto ottamaan tuotemerkin valtavirran Intiassa, kun se käynnistetään siellä vuoden 2022 alkupuolella.
Tämä pieni C3-niminen, tämä pieni, neljän metrin viistoperä on ensimmäinen kolmen auton perheessä, joka on kehitetty ja kehitetty erityisesti kehittyville markkinoille, kuten Etelä-Amerikka ja Intia, missä Citroen aloitti aiemmin tänä vuonna C5 Aircrossin kanssa.

Käytetty auto vuoden 2021: Citroen C3 Aircross

Lähes neljäsosa Intian nopeasti kasvavista uusien autojen markkinoista käsittää pienet viistoperät, ja uuden C3: n tavoitteena on hyödyntää tätä. Se rakennetaan Chennaissa, kun taas eteläamerikkalaisen markkinoiden versiot autosta rakennetaan Brasiliaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Käynnistys Euroopassa on kuitenkin poissa korteista. Vaikka Citroen -pomo Vincent Cobee jakaa nimensä ja markkinasegmentin eurooppalaisen C3: n kanssa, se on asettanut paljon etäisyyttä tämän uuden version ja Ison -Britannian myynnin suuremman mallin välillä, koska 2016.
4

”C3 on kaupanimemme kaikille B-segmenttivierastuksillemme ympäri maailmaa, mikä ei tarkoita, että se on sama malli kaikkialla. Tämä uusi C3 eroaa eurooppalaisesta versiosta ”, hän selitti.
Tämän uuden C3: n ja joidenkin Citroenin eurooppalaisten kokoonpanojen myynnin välillä on kuitenkin joitain yhtäläisyyksiä. Se perii joitain tuotemerkin uusimmista suunnitteluvihjeistä, mutta soveltaa niitä pieneen maastoautopakettiin; 3,98 metriä pitkiä uusi C3 hiipii alhaisempaan veroluokkaan Intian tieverosääntöjen nojalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *