Jaguar arvioi kevyemmän F-tyypin


The Retro, 567BHP Jaguar Job 7-paljastettu Goodwoodin nopeuden juhliin viime viikolla-on tähän mennessä kevyin F-tyyppi. Se arvioi 80 kg vähemmän kuin vastaava F-tyypin roadsteri, johon se perustuu, mutta Jaguar ei kuitenkaan pysähdy siihen.
Puhuessaan Paul Newsonin kanssa, JLR: n äskettäin kehitetyn erityisautojen operaatioiden (SVO) johtaja, Automobile Revision on havainnut, että keitetään lentopainon F-tyyppi, samoin kuin se saattaa hyödyntää uraauurtavaa voimansiirtoinnovaatioita Stillborn C-X75 Hypercarista , mukaan lukien sen 1,6 litran ladattu sekä turboahdettu moottori.
Mainos – viesti jatkuu alla

“Työ 7 on 80 kg kevyempi, mutta on pienempiä moottoreita, jotka alkavat alemmasta pisteestä”, Newson sanoi. ”Onko työ 7 kaikkien aikojen kevyin? En ole varma, emme kuitenkaan ole vielä kehittäneet sitä. ”
Yksi vahva valinta parantaa F-tyypin voiman ja painon suhdetta on C-X75: n 1,6, joka luo 500 hevosvoimaa ja kiertää 10 000 rpm. ”Loimme moottorin 1 miljoonan punnan superautolle, joten se on erittäin kallista. Se saattaa kuitenkin toimia hyvin ”, Newson lisäsi. ”Kuka voi ilmoittaa mihin menemme tulevaisuudessa? Maailma pienenee korkeapaineisilla moottoreilla. Pidemmällä aikavälillä emme käytä 5,0 litran V8: ta. ”
Vaikka aivan ensimmäiset JLR: n SVO -ARM: n (Project 7: n sekä Variety Rover Sport SVR) tuotteet ovat melkein täällä, SVO -lähde paljastetaan, että “putkilinjassa on vielä paria ensi vuoden alussa, ja sitä seuraa paljon enemmän” . Niitä ymmärretään ymmärrettäväksi sisäisesti Job 8, 9 ja 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *