Genevessä


Kia paljastettu uusi Kia Niro -pistorasian hybridi laajentaa NIRO-kokoonpanoa uudella plug-in-hybridiversiolla, joka on paljastettu Geneven autonäyttelyssä.
NIRO-plug-in-hybridi seuraa viime vuonna hybridi-crossoverin lanseerausta ja sekoittaa 8,9 kWh-litium-polymeeri-akkupakkauksen brändin 1,6 litran GDI-bensiinimoottoriin.
Kia väittää, että yhdistelmän tulisi olla riittävä toimittamaan yli 34 km: n yli 34 mailia, ja hiilidioksidipäästöt ovat alle 30 g/km. Tätä verrataan hybridille 88 g/km kuvaan.
8

NIRO on ensimmäinen markkinoilla oleva plug-in-kompakti crossover, ja Kia haluaa käteisellä ennustetussa myyntipuomissa, jonka PIH-mallien vuotuinen myynti kasvaa 600 000: een kuuden vuoden kuluessa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat hybridi -autot
8,9 kWh: n akku on paljon suurempi kuin hybridiversiossa käytetty 1,56 kWh -pakkaus ja se on pariksi 44,5 kW: n sähkömoottorilla (hybridi). Tandemissa 104 hevosvoiman GDI-moottorilla nämä antavat NIRO-plug-in-hybridille yhteensä 139 hevosvoimaa ja 265 nm vääntömomenttia, jolloin uusi malli voi nopeuttaa 0–62 mph 10,8 sekunnissa. Tätä verrataan hybridiin 11,5. Toyota’s Prius -laajennus tekee 0–62 mph 11,1 sekunnissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *