“Olemme aina täällä tuodaksemme sinulle parhaan autojen uutisissa”


Kuinka usein parin viime vuoden aikana olen puhunut ‘epävarmoista ajoista’ tässä sarakkeessa? Epävarmuus näyttää siltä, ​​että se on uusi normi, mutta tilanteessa ei ole mitään normaalia, josta löydämme nyt.
Kun osittain maailmaa on lukittu, Grand Prix- ja Motor Show -näyttelyt ja autoteollisuus, joka kohtaa ennennäkemättömät globaalit haasteet, kuka tietää, mitä tapahtuu lähipäivinä, puhumattakaan viikkoista ja kuukausista?

Coronavirus: Mitä se tekee autoteollisuudelle?

Yksi asia, jonka voin kertoa teille, on se, että autoteollisuus tekee parhaansa jatkaakseen ja asettaa henkilöstönsä ja asiakkaansa etusijalle. Se on varmasti viesti, jonka olen saanut alan pomoilta, joiden kanssa olen puhunut viime päivinä. Mahdollisimman paljon he toivovat pitävänsä tehtaita ja jälleenmyyjiä auki, kun taas uusia autoja käynnistetään, vaikka ne olisivat vähän myöhemmin kuin alun perin suunniteltu.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mitä tulee meihin, työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että tuomme sinulle parhaat autouutiset, arvostelut ja ominaisuudet joka viikko. Arvostamme, kuinka paljon kopiosi Auto Expressistä ja viikoittaisesta autokorjauksestasi tarkoittaa niin monille teistä, joten jos sinulla on ongelmia lehden hankkimisesta, ota meihin yhteyttä. Voimme auttaa toimittamalla kopion kotiisi tai jopa saada sinut perustamaan, jotta voit lukea lehden digitaalisesti.
Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka voimme auttaa, tiimimme on täällä sinulle: Soita heille numeroon 0330 333 9491, lähetä heille sähköpostia osoitteeseen tilaukset@autoexpress.co.uk tai ota minuun yhteyttä suoraan alla olevien yksityiskohtien avulla.
Tässä numerossa olemme saaneet ensimmäisen tuomion mallista, joka todella demokratisoi sähköautoja: Vauxhall Corsa-E. Ja ensi viikolla olemme saaneet kauan odotetun ensimmäisen kerran uuden tärkeän uuden britin-Land Roverin puolustajan-ensimmäisen ajomatkan. En osaa kertoa sinulle, millainen se on siihen asti, mutta voin kertoa, että tarina on todella mahtava.
Tulevien viikkojen aikana on paljon loistavia ominaisuuksia. Emme voi odottaa saavansa heidät luoksesi.
Jos haluat tilata Auto Express -lehden, napsauta tätä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *